Beauty & Glamour

Beauty & Glamour
Smile is the best make-up any girl can wear. -M.M.

utorak, 9. lipnja 2015.

          -  Top 10 aplikacija za mobitel -



Pozdrav svima! I evo moj 1. post, odlučila sam da ne bude ništa pretjerano niti previše, pa sam odlučila izabrati '  TOP 10 ' aplikacija koje možete koristiti kad vam je dosadno, ili su možda na neki način korisne. 


1. Viber


                                                                                                                               
Viber je aplikacija za koju vam treba wifi, 3G/4G. Prednost tih aplikacija (npr. whatsapp) je ta što pružaju besplatne poruke i pozive.Također stalno im dolaze nova ažuriranja i uvijek imaju neku novu opciju! :-)

2. Clean master

Ovo je aplikacija koja ubrzava vaš mobitel! Čisti i briše unutarnju memoriju, ubrzava mobitel, stvarno jako,jako odlična aplikacija.

3. Shazam



Odlična aplikacija ako ste negdje u prolazu ili na tv-u čuli pjesmu,a ne možete se sjetiti imena. Kliknete na shazam i on će sam pronaći pjesmu koju ste tražili. :-)

4. Instagram


Instagram je aplikacija za mobitel na kojoj možete jednostavno napraviti profil,pratiti ljude koji također imaju instagram, lajkati, komentirati, i postavljati slike. Također postoji i direct poruke preko kojih se možete dopisivati. :-)

5. Snapchat 



Snapchat je aplikacija na kojoj šaljete slike i možete na njih nešto napisati te poslati osobi koja također ima snapchat. To su najčešće neki smiješni selfiji, a možete podesiti i koliko sekundi ta osoba može vidjeti vašu sliku. Nakon toga, ta slika se gasi, nema je nigdje spremljeno više. Ako osoba screenshota vaš selfie, vama će stići obavijest.

6. YouCam Makeup-Makeover studio



Evo jedna prezabavna aplikacija i za ljubiteljice šminkanja. Ali i za one koji se žele našminkati,ali ne znaju kako napraviti taj look ili jednostavno kako bi im taj look stajao. Imate previše mogućnosti na ovoj aplikaciji, upalite kameru, i imate opcije hoćete crveni/rozi/ljubičasti,.. ruž (može biti matt,a i ne mora), zatim izgled/oblik boja trepavica,eyelinera,rumenila,sjenila, itd. Možete samo kliknuti na LOOK i on će vam sve složiti u jedno. Sve je doista precizno, tako da ne izgleda kao da vam je ruž preko usta ili sjenilo nepravilno. Možete se i uslikati te spremiti sliku. Malo je reći da sam oduševljena ovom aplikacijom ! :-)

7. AfterFocus

Svi oni koji žele imati ljepše slike, ova aplikacija nudi fokus! Označite mjesto gdje želite da bude fokusirano, a ostalo označite što ne želite. Aplikacija je jaaako precizna, a slike stvarno izgledaju kao da su odmah uslikane sa takvim fokusom. :-)

8. 7 minutni trening



Ova aplikacija vam pomaže da u 7 minuta svakog dana vježbate određene vježbe. Odbrojava vam koliko trebate napraviti, Imate poseban kalendar u kojem vam je zapisano što ste kada napravili. Stvarno je zanimljiva aplikacija, npr. kad radite sklekove, stavite mobitel između ruku, tj. ispod glave i kada se spuštate, samo glavu malo nagnete ili nosom dotaknete krug koji vam je nacrtan. Trening od 7 minuta, ovisno o vježbama i vremenu, brzo vas izmori, a dokazano je i da djeluje te donosi promjene.

9. Go Keyboard



Evo jedna aplikacija pomoću koje možete urediti tipkovnicu. Možete staviti sliku po svom izboru, npr iz galerije, i kad god budete koristili tipkovnicu za pisanje poruka, i sl., uvijek ćete imati onakvu po svom izboru. Možete staviti i neku od ponuđenih, ima preslatkih, izbor je stvarno ogroman!

10. Fotor



Posljednja aplikacija je fotor. To toliko odlično uredi sliku, ima previše mogućnosti, previše efekata. Slike mogu uz malo koraka ispasti pretumblr haha :-) Odličnoo!


I evo, nadam se da vam se blog svidio, kao i možda neke aplikacije. Sigurna sam da ste za neke čuli, za neke možda i ne. Ali eto, komentirajte sve što vam smeta, iskritizirajte, volim to čuti, haha, bar ću znati što trebam popraviti. Napišite što želite u sljedećem postu. Pozzzz :-) !

Nema komentara:

Objavi komentar