Beauty & Glamour

Beauty & Glamour
Smile is the best make-up any girl can wear. -M.M.

četvrtak, 18. lipnja 2015.

          Bourjois twist up the volume maskara -  recenzija


Hej svima! :)
Iiii konačno moj drugi post,  kao što sam rekla, nemam određeno vrijeme kada ću izbacivati postove, no kako su ljetni praznici očekujte ih dosta. 
Za današnji post sam pripremila jednu recenziju, moje nove maskare koja mi je trenutno F A V O R I T . Prva maskara koju sam probala, a da je Bourjois, i mogu reći da je fantastična. I prije nego što počnem samo ću reći da ova maskara ne ostavlja grudice, niti ćete ispod očiju vidjeti crne točkice/mrvice i sl. Postoji ova, i vodootporna verzija.

Ambalaža : 

Dakle, Maskara izvana izgleda jako, jako lijepo. Čak je i praktična, i jako sam zadovoljna njezinom ambalažom. Na jednoj strani piše njezin naziv, a na drugoj za što koja strana služi. A sada ćete vidjeti i o kakvim stranama govorim,hehe...



















Izgled i praktičnost četkice : 


I kao što sam rekla, ova četkica ima 2 mogućnosti. Ako ste primijetili ovaj bijeli dio na vrhu maskare, sad ćete saznati čemu on služi. Naime, ovaj bijeli dio ima mogućnost okretanja na jednu i na drugu stranu. 















Dakle, prva slika prikazuje ravnu, izduljenu četkicu, i kao što možete vidjeti ima puno malih dlačica koje uspiju 'dohvatiti' i one najmanje trepavice, što znači da ova dugačka četkica produljuje trepavice, i mogu reći da ih fenomenalno produži ! 
Dok druga slika prikazuje 'savijenu' četkicu, koja trepavicama daje volumen, dakle trepavice izgledaju nekako 'punije', gušće i crnije. Stvarno odlično!

Ova Bourjois maskara je odlična, jer ima dvije mogućnosti, kao 2 u 1, samo okrenete bijeli vrh, i četkica se savije. 

Cijena : 

Cijena ove četkice je oko 85 kn. Ali po svojim mogućnostima, po količini, stvarno se isplati svake lipe. I + je što je često na akciji, ja sam ju kupila za 60 kn. :-)

Jedino što na početku kad ju kupite, par puta ostane na vrhu višak maskare koji morate odvojiti, to je jedino što mi smeta, ali naravno, nije mi problem to odvojiti, jer susrećem to na raznim maskarama pa onda :)


I evo! Nadam se da ćete kupiti ovu maskaru, isprobati i reći kakva je vama, jer je meni definitivno postala favorit! Novi post stiže uskoro, pozdraav! <3 :-)

Nema komentara:

Objavi komentar